BINE AȚI VENIT la cel mai important festival-concurs de preparare tradițională a porcului din România!!!

Echipele Valea lui Mihai și Complex President Băile Felix au câștigat concursurile „D’ALE PORCULUI” 2022!

Trofeul „8” merge la Valea lui Mihai

2022-03-14 08:00:12

Echipa Valea lui Mihai este marea câştigătoare a ediţiei a VIII-a a Festivalului-concurs D’ALE PORCULUI! Pe locul al doilea s-a situat echipa Oşorhei, care a câştigat şi Premiul de Popularitate, iar pe locul al III-lea, echipa Tulca. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 12 martie 2022, în parcarea ERA Shopping Park Oradea, şi a deschis „sezonul” petrecerilor în aer liber din anul 2022 în Bihor!

Cel mai bun toroş a fost făcut de echipa Sânnicolau Român; cei mai buni cârnaţi au fost cei ai echipei Tulca; cei mai buni caltaboşi au fost făcuţi de echipa Pomezeu; cel mai bun produs local a fost cel al echipei Valea lui Mihai. Onoratul Juriu al ediţiei a VIII-a a fost format exclusiv din profesionişti ai artei culinare, exploratori şi promotori ai tradiţiilor culinare româneşti: Adrian NEAG - project manager la Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (ANBCT) România, owner la „Chef To Go by Bucatele Socăciței”; Mircea GROZA – arheolog culinar, autor „Poveştile socăciţei”; Nina RUS – manager Păstrăvăria Rin Romuli, owner „Bunătăţile lu’ Nina”; Bogdan VANDICI – medalie de argint la Olimpiada tinerilor bucătari în 2019; Alexandru ŞANDRĂU – executive chef Complex PRESIDENT Băile Felix; Ciprian SOTOC – executive chef Opera Events Oradea
Pentru prima dată, pălinca a fost jurizată (şi) separat, de o echipă de specialişti: Nagy Botond – Zekulhyda Săcueni - 6 medalii de aur la Quintessence 2022, Balogh Ákos Imre şi Fenesi Győző Peter, manufacturieri de pălincă. Potrivit acestora, cea mai bună pălincă a ediţiei a VIII-a a Festivalului a fost cea a echipei Nojorid.

IMNUL FESTIVALULUI:

PARTENERI ȘI SPONSORICopyright © 2015 - 2022. Toate drepturile rezervate.
Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” este marcă înregistrată.
Powered by Virtual Craft®