BINE AȚI VENIT la cel mai important festival-concurs de preparare tradițională a porcului din România!!!

Echipele Valea lui Mihai și Complex President Băile Felix au câștigat concursurile „D’ALE PORCULUI” 2022!

Vă aşteptăm „D’ALE PORCULUI”!

2016-02-22 11:42:25

Au mai rămas câteva zile până la începerea MEGA FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” -EDIŢIA a-II-a! Bihorenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 27 februarie 2016, începând cu ora 10.00 în parcarea ERA Shopping Park Oradea, moment în care va avea loc „pârjolirea tradiţională a porcului”. Vizitatorii sunt invitați să deguste toroş, cârnaţi, caltaboşi şi jumări pregătite tradiţional, „ca la ţară”, după reţete bihorenesti, stropite cu pălincă şi vin fiert, ca-n vremurile de demult!

Juriul

Juriului concursului de preparare tradiţională a porcului aflat la a doua ediţie, desfăşurat între comunele din judeţul Bihor va fi constituit din sponsori ai evenimentului, având ca preşedinte pe maestrul în artă culinară George Crăciun – finalist Top Chef Romania Sezonul 2, Metro Chef Romania și Arena Bucătarilor Selgros.

 

Pentru public

Vizitatorii pot achiziționa tichete, în baza cărora se degustă produsele preparate de comunele înscrise în concurs. Se vor cumpăra preparate de la comunele pe care vizitatorii le prefera, în baza tichetelor de masă, puse în vânzare de către organizatori.

Fiecare tichet poate fi folosit la oricare dintre corturi (echipe) şi asigură obţinerea unei porţii consistente de toroş sau a unei porţii consistente din preparatele tradiţionale !

La achiziționarea tichetului, vizitatorii vor primi gratuit o doză cu energizant oferit de unul dintre sponsorii evenimentului : Dooz Energy Drink (producător bihorean de sucuri). Deasemenea, comunele vor pune la bătaie tot ce au mai bun: pălincă, vin şi vin fiert!

Pe toată durata desfăşurării festivalului, pe scena special amenajată între corturi, vor avea loc manifestări cultural-artistice şi concursuri cu publicul! Tichetele de masă vor participa, la final, la o tombolă cu premii-surpriză!

IMNUL FESTIVALULUI:

PARTENERI ȘI SPONSORICopyright © 2015 - 2022. Toate drepturile rezervate.
Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” este marcă înregistrată.
Powered by Virtual Craft®