NOUTĂȚI
Rețete de Sărbători, de la profesioniști (II)
2022-12-28 14:37:45Pentru masa de Crăciun, Maestrul în artă culinară Cerasela Lungu vă propune două rețete simple și gustoase, de sezon: Jagir (sau Cighir) și Caș de porc. În schimb, Doru Vremeș explică cum îi place să prepare cârnații și specialitățile din carne de porc, mai precis afumăturile. De la membrii O[...] Citește
Rețete de Sărbători, de la profesioniști (I)
2022-12-21 15:01:52Membrii Onoratului Juriu al Ediției a IX-a vă propun câte o rețetă pentru sărbătorile de iarnă! Rețete verificate, relativ simple, de făcut acasă, în principal din carne de porc. Vom începe cu Mușchiuleț de porc umplut cu merișoare si nuci (rețetă propusă de Chef Ciprian Nicolescu) și Frip[...] Citește
Mulțumiri tuturor! Urmează Ediția a X-a!
2022-12-11 12:17:59Ediția a IX-a a Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” Bihor a trecut, urmează Ediția a X-a, aniversară! (Și, până atunci, sperăm, Ediția I Timiș, ba chiar și Ediția I Satu Mare!) Acum este, însă, vremea mulțumirilor, a recunoștinței adresate de organizatori tuturor celor care a[...] Citește
Valea lui Mihai și Complex President, numărul 1!
2022-12-06 15:12:00Echipele Valea lui Mihai și Complex President Băile Felix sunt marile vedete ale Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” 2022! Valea lui Mihai a câștigat al 3-lea Mare trofeu din cele 9 ale edițiilor tradiționale (toate!!!) la care a participat, în timp ce Complex President a câștigat primul Mare [...] Citește
Toată lumea petrece, toată lumea degustă
2022-12-01 20:05:09Vizitatorii întârziați (sau cei care nu vor mai... prinde din bunătățile pregătite în zona de concurs) vor avea la dispoziție o zonă de alimentație publică. Comercianții sunt doar profesioniști verificați, locali sau invitați, parteneri vechi ai Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI”. Alături de ei vor [...] Citește
FAIN DINing BIHOR, Târgul „D’ALE PORCULUI”
2022-12-01 19:51:17Şi Ediţia a IX-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” va umple cămările vizitatorilor pentru iarnă: festivalul va găzdui şi deja tradiţionalul târg de produse locale, alimentare și non-alimentare, intitulat „FAIN DINing BIHOR” (marcă în curs de &[...] Citește
MARELE TROFEU, „VÂNAT” DE TOȚI
2022-12-01 19:23:38Două dintre echipele bihorene care concurează sâmbătă în cadrul Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” au ca obiectiv câștigarea celui de-al III-lea Mare Trofeu: Sântandrei și Valea lui Mihai! Și celelalte 12 echipe înscrise în competiția clasică se gândesc la Marele Trofeu, [...] Citește
M.A.C. Cerasela Lungu, în juriul „D’ALE PORCULUI”!
2022-12-01 17:31:00Maestrul în artă culinară Cerasela Lungu, căpitanul echipei regionale „Casa boierului din deal” medaliată cu bronz zilele trecute la Cupa Mondială Gastronomică 2022, vine din Luxemburg direct în juriu la Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” Bihor! Medaliata cu bronz și la competiția i[...] Citește
OASPEȚI DE SEAMĂ, IUBITORI DE TRADIȚII
2022-12-01 17:27:25Ediţia a IX-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” (3-4 decembrie 2022) are oaspeți de seamă, iubitori ai tradițiilor, din toată țara! Alături de noi vor fi reprezentanții Universității de Ştiinţele Vieții „Regele Mihai I” (USAMVB) Timișoara, realizatori de emisiuni gastronomice - și nu numai - din Timiș și Satu Mare, actori și... mulți alții!
Asoci[...] Citește
La „D’ALE PORCULUI”, BIHORUL PETRECE!
2022-11-28 17:42:13Pe lângă zonele de concurs și de demonstrații, și scena Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” va fi un punct de maximă atracție! Printre artiștii care ne vor încânta sâmbătă și duminică, 3-4 decembrie 2022, se numără tânărul și talentatul dansator Darius MABDA[...] Citește
CONCURENȚI „DE 5 STELE”, JURIU PE MĂSURĂ!
2022-11-28 17:21:07Juriul principal al ediţiei a IX-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” este, ca în ultimii ani, format doar din profesionişti, nume „grele” ale gastronomiei româneşti, oameni pentru care arta culinară nu are secrete. Şi totuşi, aşa cum unii au mărturisit, ei vor fi puşi în faţa[...] Citește
D’ALE PORCULUI, Comtim – realizat de români, pentru români!
2022-11-20 18:18:32Ediția a IX-a D’ALE PORCULUI se lansează printr-un parteneriat „de aur” - realizat de români, pentru români: Comtim devine partenerul principal al celui mai important festival-concurs de preparare tradițională a porcului din România! Acel porc românesc - cre[...] Citește
Ediția a IX-a, ediție națională!
2022-10-21 15:39:41Ediţia a IX-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” va avea loc în perioada 3-4 decembrie 2022 şi va deschide oficial „sezonul” sărbătorilor de iarnă 2022-2023 în România! Mai precis, deja tradiţionalul concurs între comunele din judeţul Bihor şi invitatele lor din ţară şi din stră[...] Citește
„D’ALE PORCULUI” are IMN!
2022-10-05 16:23:09După cele trei băuturi oficiale „doboRÂT” (pălincă TRĂMUȚA, bere BERS NOVA și vin FAMILIA DARABONT), festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” are și propriul IMN! Melodia îi aparține prietenului și „nașului” evenimentului, celebrul actor, om de televiziune și rapsod Alexandru Pop - VĂRU’ SĂNDEL și a fost lansată la Bucharest Food Expo &[...] Citește
Prieteni vechi, prieteni noi
2022-10-05 15:51:34Echipa „D’ALE PORCULUI” a petrecut cu prieteni vechi și și-a făcut prieteni noi la Bucharest Food Expo & Carnexpo 2022! Toți cei care, în perioada 29 septembrie - 2 octombrie, ne-au vizitat standul din cadrul BFE au promis că vor participa, ca parteneri sau ca vizitatori, la ediția a IX-a a deja tradiționalului eveniment de gastronomie tradițională, de la Oradea!
Destinație: Bucharest Food Expo & Carnexpo 2022
2022-09-27 08:20:10„D’ALE PORCULUI” va participa, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, la Bucharest Food Expo & Carnexpo 2022, cel mai mare eveniment de profil din România. Suntem onorați de invitație, respectiv de oportunitatea de a promova tradițiile gastronomice bihorene (și) la acest eveniment. Îi asteptăm la standul nostru, „la un pahar de vorbă”, pe toți prietenii F[...] Citește
D’ALE PORCULUI, punct de atracție la CARNEXPO Grill 2022
2022-09-15 09:12:41Standul Festivalului-concurs D’ALE PORCULUI a fost (din nou) una dintre atracțiile CARNEXPO Grill – cel mai mare eveniment gastronomic dedicat industriei cărnii din România! Tradițiile preparării porcului și produsele locale au fost (re)prezentate cu succes și la... Marea Neagră, cei peste 1000 de vizitatori ai standului fiind serviți cu mâncare și băuturi exclusiv din Bihor. Prezența e[...] Citește
D’ALE PORCULUI merge (din nou) la CARNEXPO Grill!
2022-04-26 08:14:29Tradiţiile bihorene ale preparării porcului pot fi (re)prezentate din nou la cel mai important eveniment anual în Industria cărnii din România! După demonstraţia susţinută anul trecut la Alba Iulia, Asociaţia Culturală D’ART Oradea (organizatorul festivalului-concurs şi deţinătorul mărcii înregistrate „D’ALE PORCULUI”) a fost invitată să participe şi la CARNEXPO Grill 20[...] Citește
Trofeul „8” merge la Valea lui Mihai
2022-03-14 08:00:12Echipa Valea lui Mihai este marea câştigătoare a ediţiei a VIII-a a Festivalului-concurs D’ALE PORCULUI! Pe locul al doilea s-a situat echipa Oşorhei, care a câştigat şi Premiul de Popularitate, iar pe locul al III-lea, echipa Tulca. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 12 martie 2022, în parcarea ERA Shopping Park Oradea, şi a deschis „sezonul” petrecerilor în aer liber din[...] Citește
D’ALE PORCULUI, EDIŢIA A VIII-a!!!
2022-03-08 19:50:50Ediţia a VIII-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” va deschide oficial „sezonul” petrecerilor în aer liber din anul 2022, în Bihor! Concursul de preparare tradiţională a porcului, între comunele din judeţ şi invitatele lor, va avea loc sâmbătă, 12 martie, în parcarea ERA Shopping Park Oradea, şi va fi completat (inclusiv duminică,[...] Citește
D’ALE PORCULUI Bihor la CARNEXPO Grill 2021
2021-06-04 20:32:21Tradiţiile bihorene ale preparării porcului vor fi (re)prezentate la cel mai important eveniment al anului 2021 în Industria cărnii din România! Asociaţia Culturală D’ART Oradea (organizatorul Festivalului-concurs şi deţinătorul mărcii înregistrate D’ALE PORCULUI) a fost invitată să realizeze o demonstraţie de preparare tradiţională bihoreană a p[...] Citește
Oşorhei, marea câştigătoare a ediţiei a VII-a!
2021-03-01 19:50:03Echipa comunei bihorene Oşorhei este marea câştigătoare a ediţiei a VII-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI”, eveniment desfăşurat sâmbătă - 27 februarie 2021 - la Complexul „President” din Băile Felix! În clasamentul general, pe locul al doilea s-a clasat echipa comunei Medieşu Aurit (judeţul Satu Mare), iar pe locul al treilea, echipa oraşului bihorean[...] Citește
„D’ALE PORCULUI” VII, 27 februarie 2021!
2021-02-08 15:07:21La ediţia a VII-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” vor fi jurizate produse aduse DE ACASĂ! Aflaţi în imposibilitatea de a organiza varianta „clasică” a evenimentului, am decis ca acesta să se desfăşoare sub forma unui concurs judeţean de degustare!!!
Cel mai important avantaj al formatului „de criză” propus este că va câştiga... G[...] Citește
D’ALE PORCULUI mulţumeşte susţinătorilor
2019-12-02 15:05:42(Nici) Ediţia a VI-a a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” nu ar fi putut fi organizată fără ajutorul tuturor susţinătorilor tradiţiilor bihorene! Este vorba despre toţi prietenii, partenerii, sponsorii, colaboratorii şi susţinătorii de orice fel ai deja tradiţionalului eveniment, dar şi Măria-Sa Publicul, vizitatorii noştrii, cei care ne convingeţi, an de an, să mergem mai departe[...] Citește
„D’ALE PORCULUI & ANDROMI”, mititel de 215,6 m!
2019-12-02 15:00:14Echipa „D’ALE PORCULUI & ANDROMI” este deţinătoarea recordului „Cel mai lung mititel din lume! Performanţa a fost realizată duminică 1 decembrie 2019, lungimea... micului realizat fiind de 215,6 metri! Echipa a fost formată din 30 de persoane, a muncit aproximativ o oră, a folosit aproximativ un „cârnăţar” vechi de peste 150 de ani şi 125 de kilograme de pastă de mi[...] Citește
Valea lui Mihai, marea câştigătoare a ediţiei a VI-a!
2019-12-02 14:54:43Echipa Valea lui Mihai este marea câştigătoare a ediţiei a VI-a a festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI”, eveniment desfăşurat sâmbătă 30 noiembrie 2019 în parcarea ERA Shopping Park Oradea! Pe locul al doilea s-a situat echipa Oşorhei, câştigătoarea ediţiei anterioare, iar pe locul al treilea, echipa maghiară Körösnagyharsány, care şi-a păs[...] Citește
Ediţia a VI-a, juriu profesionist!
2019-11-22 12:23:48Juriul ediţiei a VI-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” este format exclusiv din bucătari profesionişti „de top”! Preşedinte va fi Paul „The InkChef” SISERMAN - Chapter chairman „World Master Chefs Society” România şi Europa de Sud; Ofiţer „Escoffier”; Director regional A.N.B.C.T. Transilvania, Banat, Crişana şi Mara[...] Citește
Kangoo Jumps, (şi) la D’ALE PORCULUI VI
2019-11-22 12:21:32În cea de-a doua zi a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” - Ediţia a VI-a puteţi să... daţi jos ce aţi adăugat în greutate în prima zi! Între orele 13 şi 14, Kinga Sebestyén şi echipa KAPO vă invită la un program special: Etno Kangoo Jumps. Cei care vor să... sară alături de deţinătorii recordului mondial la Kangoo Jumps este recomandat să fie îmbrăcaţi[...] Citește
Artişti „de 5 stele”, din nou, la „D’ALE PORCULUI”!
2019-10-30 09:36:32La fel ca în 2018, când i-am adus la Oradea pentru dumneavoastră pe Dan Helciug şi Aurel Tămaş, pe scena deja tradiţionalului festival-concurs „D’ALE PORCULUI” vor urca şi anul acesta artişti de excepţie. Acest lucru este posibil, în primul rând, datorită parteneriatului dintre Asociaţia Culturală D’ART, organizatorul principal al evenimentului, şi ERA Shopping [...] Citește
D’ALE PORCULUI 2019, de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională!
2019-10-23 11:33:38Ediţia a VI-a a deja tradiţionalului festival D’ALE PORCULUI” va deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă 2019-2020 în judeţul Bihor! La fel ca anul trecut, cel mai mare concurs de preparare tradiţională a porcului din România se va desfăşura pe parcursul a două zile, va fi acompaniat de un târg de produse tradiţionale şi va beneficia de juriu şi art[...] Citește
Echipa „D’ALE PORCULUI”, la concurs în Ungaria
2019-02-01 20:36:02Echipa „D’ALE PORCULUI”, organizatoarea festivalului internaţional cu acelaşi nume şi deţinătoarea recordului „Cel mai lung caltaboş din lume”, va concura sâmbătă, 9 februarie 2018, la „Hurka- és Kolbásztöltő Fesztivál”, eveniment gastronomic ce va avea loc [...] Citește
„D’ALE PORCULUI”, la „export”
2019-02-01 20:33:132019 vine cu veşti foarte bune! Anul acesta, festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” ar putea avea loc, chiar simultan, în ORADEA – TIMIŞOARA – SIBIU – BAIA MARE – HOREZU – IAŞI! Organizaţiile interesate de replicarea Festivalului îşi vor trimite reprezentanţii la Oradea, la o şedinţă de lucru care va avea loc la sfârşitul lunii ianua[...] Citește
Record omologat, (deocamdată) în România
2019-02-01 20:32:24Asociaţia Cartea Recordurilor a omologat recordul stabilit de echipa „D’ALE PORCULUI” în data de 25 noiembrie 2018, la Oradea! Caltaboşul „clasic” de 208,2 metri este - acum şi oficial - cel mai lung făcut vreodată în România! Procedura de omologare continuă, pentru recunoaşterea internaţională a recordului, competiţia fiind cu un sângerete spaniol de 187,[...] Citește
Record mondial la caltaboş: 208,2 metri!
2018-11-26 13:15:56Organizatorii Ediţiei a V-a a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” au stabilit duminică, 25 noiembrie 2018, recordul mondial „Cel mai lung caltaboş din lume! După aproximativ 4 ore de muncă asiduă a unei echipe formate din 20 de persoane, a rezultat un caltaboş de 208,2 metri! Recordul este în curs de omologare de către Asociaţia Cartea Recordurilor!
Recordul „Cel[...] Citește
Ediţia a V-a, ediţia comunei Oşorhei!
2018-11-26 13:13:18Marele Trofeu al Ediţiei a V-a a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” a fost câştigat de comuna Oşorhei! Echipa condusă de viceprimarul Ioan Gligor a fost urmată, la mică distanţă, de echipa comunei Pomezeu, condusă de primarul Ioan Şora, şi de echipa „Sepsi Zoltan”, reprezentând localitatea maghiară Körösnagyharsány.
Dan Helciug cântă sâmbătă, Aurel Tămaş, duminică!
2018-11-02 11:02:16Programul ediţiei a V-a a festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” a fost, în mare, finalizat! Organizatorii vă promit două zile cu mâncare şi băutură de calitate, muzică de petrecere şi multă voie bună! Nici târgul de produse tradiţionale nu este de ratat: numărul expozanţilor depăşeşte deja 25 şi creşte...
SÂMBĂTĂ
08.00-16.00 Prelucrare tradiţ[...] Citește
Juriu „de 5 stele”
2018-11-02 11:00:42Juriul ediţiei a V-a a festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” este unul care pune gustul pe primul loc! Cei 4 bucătari profesionişti, dintre care 3 de talie internaţională, şi 2 „gurmanzi” vor fi ajutaţi şi de micile modificări de regulament, în ceea ce priveşte concursurile, astfel că premiile vor merge la cei mai buni preparatori tradiţionali ai porcului!
Cel mai lung caltaboş din lume?
2018-11-02 10:59:24În 25 noiembrie 2018, organizatorii ediţiei a V-a a festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” vor încerca şi să doboare recordul mondial „Cel mai lung caltaboş din lume”! Recordul „Cel mai lung caltaboş din lume” este deţinut, din 2013, de oraşul spaniol Burgos şi este de 187,2 m (crud). Precizăm că este vorba de caltaboşul cunoscut în România [...] Citește
În 2018, marele trofeu merge la Sânmartin!
2018-02-19 15:34:48Marele trofeu al festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” - 2018 a fost câştigat de comuna Sânmartin! Echipa condusă de primarul Cristian Laza şi viceprimarul Ştefan-Aurel Pătroc a învins „la mustaţă” echipa comunei Sântandrei, câştigătoarea ultimelor două ediţii. Într-un clasament neoficial, pentru locul al treilea juriul ar fi avut de ales în[...] Citește
Ediţia 2018, cine concurează?
2018-02-09 20:56:15La ediţia a IV-a vor concura 22 de echipe, respectiv (în ordinea înscrierii): Sânmartin, Oşorhei, Pomezeu, Căbeşti, Cherechiu, Mădăras, Tileagd, Abrămuţ, Valea lui Mihai, Boianu Mare, Tarcea, Girişu de Criş, Dobreşti, Sântandrei, Nojorid, Borş, Răbăgani, Avram Iancu, Săcuieni, Toboliu, Drăgăneşti, Şinteu.
La acestea se adaugă două echipe din Ungaria, respectiv din localităţile Biharugra şi Körösnagyharsány - înfr[...] Citește
„D’ALE PORCULUI” 2018 – NOUTĂŢI!
2018-01-22 12:47:22Ediţia a IV-a a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” este una a schimbărilor! În primul rând, evenimentul va avea loc în parcarea ERA Shopping Park Oradea (Calea Aradului), gazdă tradiţională a acestui tip de manifestări. În al doilea rând, s-a modificat modalitatea de premiere: juriul va stabili şi recompensa cele mai pricepute com[...] Citește
EDIŢIA A IV-A - 17 februarie 2018, în parcarea ERA Shopping Park Oradea (Calea Aradului)
2018-01-15 11:08:22Consiliul Judeţean Bihor - Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Bihor, Asociaţia Firmelor Bihorene şi Asociaţia Culturală D’ART organizează FESTIVALUL-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA A IV-A.
Concursul de preparare tradiţională a porcului, între comunele din judeţul Bihor, are ca[...] Citește
Trofeul „D’ALE PORCULUI” rămâne la Sântandrei
2017-02-26 12:05:30Ediţia a III-a a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” a fost câştigată de comuna Sântandrei. Echipa condusă de primarul Ioan Mărcuş păstrează, astfel, pentru încă un an trofeul cucerit şi anul trecut. Pe locul al II-lea s-a clasat echipa comunei Sânnicolau Român (primar Dumitru-Marin Munge), iar pe locul al III-lea, echipa comunei Oşorhei (primar Ioan Pop)[...] Citește
Conferință de presă
2017-02-23 11:06:29Consiliul Judeţean Bihor - Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Bihor, Asociaţia Firmelor Bihorene şi Asociaţia Culturală D’ART organizează FESTIVALUL-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA A III-A.
[...] Citește
Tombolă 2016
2016-03-03 09:44:28În urma extragerii de luni, câştigătorul tombolei este posesorul tichetului cu numarul 381.
Posesorul tichetului este aşteptat să ridice premiu, care constă într-o carcasă de porc.
[...] Citește
Vă aşteptăm „D’ALE PORCULUI”!
2016-02-22 11:42:25Au mai rămas câteva zile până la începerea MEGA FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” -EDIŢIA a-II-a! Bihorenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 27 februarie 2016, începând cu ora 10.00 în parcarea ERA Shopping Park Oradea, moment în care va avea loc „pârjolirea tradiţională a porcului”. Vizitatorii sunt invitați să deguste toroş, cârnaţi, caltaboşi şi ju[...] Citește
Comunicat de presă
2016-02-08 10:07:43Oradea, 08 februarie 2016
Consiliul Judeţean Bihor prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Bihor, Asociaţia Firmelor Bihorene, Asociaţia Culturală D’ART şi Asociaţia Pentru Cercetarea și Promovarea Produselor Agroalimentare Crişana organizează FESTIVALUL-CONCURS „D&rsqu[...] Citește
Tombolă
2015-01-12 17:05:36Tichetul câştigător al tombolei este cel cu numărul 2.104! Premiul constă într-un porc de 100 de kilograme, carcasă!
După extragerea de sâmbătă seara, tichetul a fost validat luni. Câştigătorul este rugat să cont[...] Citește
Rezultate finale
2015-01-11 14:31:14Echipa comunei Nojorid (primar Mircea Crainic) este marea câştigătoare a primei ediţii a FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - Oradea, 10 ianuarie 2015. Pe locul al II-lea s-a clasat echipa comunei Pomezeu (primar Ioan Şora), iar pe locul al III-lea, echipa comunei Oşorhei (primar Ioan Pop). Vremea ploioasă nu a împiedicat mii de or[...] Citește
Concursuri cu publicul şi tombolă
2015-01-09 18:17:22Pe toată durata desfăşurării FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA I, pe scena special amenajată între corturi, vor avea loc manifestări cultural-artistice şi concursuri cu publicul! Tichetele de masă (înseriate) vor participa, la final, la o tombolă cu premii-surpriză!
Premiile pentru c[...] Citește
Membrii juriului
2015-01-09 18:16:23Juriul FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA I va fi constituit din: EUGEN BAR, maestru în artă culinară, şeful filialei Bihor a Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din România – preşedinte; MIRCEA JACAN, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale [...] Citește
Comunicat de presă
2014-12-18 19:42:15Consiliul Judeţean Bihor - Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Bihor, Asociaţia Firmelor Bihorene şi Asociaţia Culturală D’ART organizează FESTIVALUL-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA I.
Concursul de preparare tradiţională a porcului, înt[...] Citește
Văru' Săndel (vă) prezintă...
2014-12-04 18:26:25Văru' Săndel va prezenta festivalul-concurs „D'ale porcului”! Celebrul actor, rapsod şi om de televiziune a înregistrat şi un spot audio, prin care îi invită pe toţi bihorenii – şi nu numai – la evenimentul care va avea loc sâmbătă, 10 ianuarie 2015, în parcarea Era Shopping Park Oradea!
Parteneriatele media, negociate
2014-09-30 10:27:50Inform Media SRL, editorul publicaţiilor Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo, televiziunea Digi 24 şi Radio Transilvania şi-au dat acordul de principiu pentru a deveni partenerii media ai FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA I. Parteneriatele vor fi semnate în curând.
Concursul de preparare tradiţională[...] Citește
S-a semnat Protocolul de asociere
2014-09-24 12:27:11Consiliul Judeţean Bihor - Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Bihor, Asociaţia Firmelor Bihorene şi Asociaţia Culturală D’ART au semnat, în data de 24.09.2014, Protocolul de asociere în vederea organizării FESTIVALULUI-CONCURS „D’ALE PORCULUI&[...] Citește
IMNUL FESTIVALULUI:
PARTENERI ȘI SPONSORI