SÂMBĂTĂ

07.00-08.00 START - preluare stand şi  produse, organizare
08.00-08.30 Degustare pălincă - CONCURS
08.30-16.00 Prelucrare porc
10.00-10.30 Deschidere festivă
10.00-18.00 TÂRG DE PREPARATE TRADIŢIONALE
10.30-11.30 Pârjolire tradiţională porc - PREZENTARE
10.30-11.30 Degustare toroş – CONCURS
11.30-12.30 Degustare cârnaţ şi caltaboş – CONCURS
12.30-13.30 Degustare preparate locale speciale – CONCURS
18.00-19.00 Festivitate de premiere

 

DUMINICĂ

09.00-18.00 TÂRG DE PREPARATE TRADIŢIONALE
10.00-14.00 Atac la recordul „Cel mai lung caltaboş din lume”
14.30-16.30 Demonstraţii de artă culinară - PREZENTARE

 

PARTENERI ȘI SPONSORI

Copyright © 2015 - 2018. Toate drepturile rezervate.
Festivalul-concurs „D’ALE PORCULUI” este marcă înregistrată.
Powered by Virtual Craft