2016-02-08 10:07:43

Oradea, 08 februarie 2016

Consiliul Judeţean Bihor prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Bihor, Asociaţia Firmelor Bihorene, Asociaţia Culturală D’ART şi Asociaţia Pentru Cercetarea și Promovarea Produselor Agroalimentare Crişana organizează FESTIVALUL-CONCURS „D’ALE PORCULUI” - EDIŢIA a-II- a.

Concursul de preparare tradiţională a porcului, între comunele din judeţul Bihor are ca scop promovarea tradiţiilor populare bihorene şi va avea loc sâmbătă, 27 februarie 2016, în parcarea ERA Shopping Park Oradea, în zona bricolaj.

Comunele bihorene și invitații din Ungaria promit un adevărat festin culinar: toroş, cârnaţi, caltaboşi, jumări și alte produse speciale. Echipele înscrise vor participa la o serie de concursuri atractive pentru public și se anunţă o bătălie aprigă în câştigarea mult râvnitului trofeu.

Spre deliciul publicului, zeci de ansambluri locale: dansatori şi solişti vocali vor urca pe scena pe parcursul întregii zile de festival.

Radu Silaghi – Responsabil Eveniment

tel.: 0751.263.132

e-mail: contact@fcdp.ro

Copyright © 2017. Toate drepturile rezervate.