În 2018, marele trofeu merge la Sânmartin!

2018-02-19 15:34:48

Marele trofeu al festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” - 2018 a fost câştigat de comuna Sânmartin! Echipa condusă de primarul Cristian Laza şi viceprimarul Ştefan-Aurel Pătroc a învins „la mustaţă” echipa comunei Sântandrei, câştigătoarea ultimelor două ediţii. Într-un clasament neoficial, pentru locul al treilea juriul ar fi avut de ales între echipele Oşorhei şi Avram Iancu.

Potrivit noii grile de premiere, valabilă din acest an, juriul a premiat, separat, cei mai buni cârnaţi şi caltaboşi, cel mai bun toroş şi produs local şi cea mai bună pălincă.

Cei mai buni cârnaţi au fost făcuţi de echipa Girişu de Criş, urmată de Valea lui Mihai pe locul al doilea şi de Sânmartin şi Avram Iancu pe locul al treilea. În caltaboşi a excelat echipa Oşorhei, urmată de Avram Iancu şi Valea lui Mihai pe locul al doilea şi de Sântandrei şi Borş pe locul al treilea. Cel mai bun toroş a fost făcut de echipa Valea lui Mihai, urmată de Avram Iancu şi Sântandrei, la egalitate, respectiv de Oşorhei. La cel mai bun produs local s-a impus echipa Avram Iancu, urmată de Sântandrei şi Valea lui Mihai. Şi, pentru că totul a început cu o degustare de pălincă, cea mai bună a fost cea a echipei Girişu de Criş, urmată de Sânmartin, respectiv Borş şi Sântandrei la egalitate.

Premiile speciale ale juriului au fost acordate echipelor din localităţile maghiare Biharugra şi Körösnagyharsány, respectiv Ocolului Silvic „Sf. Maria” din Oradea.

Deja celebrul trofeu din lemn af festivalului-concurs a ajuns încă de sâmbătă seara la Primăria Sânmartin, unde va fi păstrat şi admirat pentru aproximativ un an!!!

Mulţumim susţinătorilor tradiţiilor bihorene!

Parteneri: Nutrientul, ARDT, Proper Marketing&Events, Kogayon Studio, Virtual Craft, Primăria municipiului Oradea, D.S.V.S.A. Bihor, I.J.J. Bihor, I.P.J. Bihor, I.S.U. Bihor, C.N.I.P.T. Bihor,  I.I. Covaci Ioan Restaurant

Sponsori: Vital Produs (Pită Lugaş), Panebo Gaz, Fruct Sistem, Motty, EuroPlast, Agroind, Grup West Premium, Spitalul Pelican, Dooz, OK Clean, Partizan Security, Top Battery, Eco Bihor, Tuborg, Bistro Blues Caffe, Electric Mark, Lider Servicii, Phenalex, Ali Baba Tractări, Pro Smart Clean, Zetea, Carrefour, Mixt Sort Beton Beiuş, Energomontaj – Sucursala Oradea

Parteneri media: Crişana, Jurnal Bihorean, Bihari Napló, Digi 24 Oradea, Bihoreanul, Fermierul Bihorean, Evenimente Oradea

Copyright © 2015 - 2018. Toate drepturile rezervate.